пʼятниця, 23 березня 2012 09:52

Руні зламав руку вболівальнику

Руні зламав руку вболівальнику
Вейн Руні подарував потерпілому хлопчику футболку з автографом. Фото: guardian.co.uk

Нападаючий "Манчестер Юнайтед" Вейн Руні, розминаючись перед матчем Чемпіонату Англії з "Вулверхемптоном", випадково зламав руку юному вболівальнику. Про це в четвер, 22 березня, пише британський таблоїд The Sun.

Руні під час розминки відпрацьовував дальні удари по воротах. Один з м'ячів, пущених форвардом, пройшов повз створ і потрапив у дев'ятирічного хлопчика Джеймі Томаса, який сидів на трибуні.

Юний вболівальник спробував закрити обличчя від м'яча, що летів в нього, проте невдало підставив руку. Протягом першого тайму вона опухла, і Джеймі Томас був змушений звернутися до лікарів. Вони і діагностували перелом зап'ястя.

Сам Вейн Руні через свого представника повідомив, що не знав про травму хлопчика. Тепер футболіст має намір відправити Джеймі Томасу свою футболку з автографом і вибаченнями.

Нагадаємо, в неділю, 18 березня, в 29-му турі англійської Прем'єр-ліги "Манчестер Юнайтед" на виїзді розгромив "Вулверхемптон" - 5:0. Самому Руні в цьому матчі відзначитися не вдалося.

Зараз ви читаєте новину «Руні зламав руку вболівальнику». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути