середа, 19 жовтня 2011 11:14

Руні став кращим англійським бомбардиром в історії Ліги Чемпіонів

Руні став кращим англійським бомбардиром в історії Ліги Чемпіонів

Нападаючий "Манчестер Юнайтед" Вейн Руні вийшов на перше місце в списку кращих англійських бомбардирів Ліги чемпіонів за всю історію проведення турніру. Увечері 18 жовтня Руні забив два м'ячі в матчі з румунським "Оцелулом" і довів число своїх голів у Лізі чемпіонів до 26, повідомляє інтернет-видання Goal.com.

До цієї зустрічі Руні ділив перше-друге місце з колишнім півзахисником "Манчестер Юнайтед" Полом Скоулзом (24 голи), який вже завершив кар'єру. З діючих англійських гравців головним переслідувачем Руні є Френк Лемпард з "Челсі", на рахунку якого 20 голів у Лізі чемпіонів.

У загальному списку кращих бомбардирів в історії Ліги чемпіонів перше місце займає іспанець Рауль (71 гол), другим йде голландець Руд ван Ністелрой (56).

Як зазначає офіційний сайт УЄФА, у матчі з "Оцелулом" Руні забив голи на 64-й і 90-й хвилинах, причому обидва рази відзначився з пенальті. У турнірній таблиці групи С "Манчестер Юнайтед" займає друге місце, набравши п'ять очок в трьох матчах. У "Бенфіки" сім очок, у "Базеля" - чотири, у "Оцелула" - нуль.

Зараз ви читаєте новину «Руні став кращим англійським бомбардиром в історії Ліги Чемпіонів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути