четвер, 29 жовтня 2020 07:33

Ребров "підколов" Луческу

Ребров "підколов" Луческу
Сергій Ребров здобув перше очко в Лізі чемпіонів. Фото Рейтер

Наставник "Ференцвароша" Сергій Ребров прокоментував поєдинок його команди проти київського "Динамо" в рамках другого туру групового етапу Ліги чемпіонів. Гра завершилася нічиєю 2:2, хоча кияни і виграли перший тайм з перевагою в два м'ячі.

"Цей матч був дуже важливим для обох команд. Ми припустилися кількох помилок в обороні в першому таймі, але після перерви додали. Я радий, що мої гравці зрозуміли, що я від них очікую в другому таймі. Наш перший гол нам дуже допоміг, і ключовим моментом стало те, що ми змогли перебудуватися.

Треба було зіграти агресивніше і більш дисципліновано. Ми заслужили нічию. Луческу сказав, що вона стала можливою тільки завдяки вилученню Сидорчука? Це відомий тренер зі своїм стилем.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як "Динамо" дозволило відігратися "Ференцварошу"

Після двох зіграних матчів "Динамо" і "Ференцварош" мають в своєму активі по одному очку. Кияни випереджають будапештців за рахунок кращої різниці забитих і пропущених м'ячів. Лідирує в групі G "Барселона" - у каталонців шість балів. Саме з "Барселоною" "Динамо" зіграє четвертого листопада, матч відбудеться на виїзді.

Зараз ви читаєте новину «Ребров "підколов" Луческу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути