неділя, 21 вересня 2008 10:28

"З "Шахтарем" гратимемо на перемогу" - Сергій Ткаченко

Півзахисник донецького "Металурга" Сергій Ткаченко був одним з кращих у складі своєї команди, яка добилася перемоги у грі з ФК "Львів" (2:0):

"Ми почали матч активно, і якби наших хлопців не підводила реалізація, то вже в дебюті зустрічі ми могли зняти всі питання, - говорить Ткаченко. - Ми били з близької дистанції, але м"яч у ворота не летів. А вже після відпочинку все стало на свої місця".

"З нашого боку самовпевненості не було. На установці наш головний тренер закликав нас зі всією уважністю поставитися до суперника, який зміг обіграти "Шахтар". У складі гостей зібрані переважно молоді хлопці, їм би 2-3 роки разом відіграти. Вони прагнули контратакувати, але ми грамотно зіграли в обороні. Те, що ми чекали побачити з їх боку, ми і побачили. Несподіванок гості нам не піднесли. Отже простою цю перемогу я не назву, хоча рахунок відображає хід подій на полі", - продовжує гравець.

"У другому таймі потягнув м"яз. Тепер відновлюватимуся, адже попереду у нас відповідальні ігри". 

Попереду у вас матч з гірниками. На що можуть розраховувати ваші вболівальники? 

"Ми гратимемо на перемогу. У нас у складі немало кваліфікованих гравців, які, без сумніву, проявлять всю свою майстерність в поєдинку з чемпіонами країни".

"Чемпіон"

Зараз ви читаєте новину «"З "Шахтарем" гратимемо на перемогу" - Сергій Ткаченко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути