понеділок, 13 жовтня 2008 09:34

"Шевченко для нас не був проблемою" - Івіца Кріжанац

Захисник "Зеніту" та збірної Хорватії Івіца Кріжанац вважає, що його команда показала гідну гру у матчі відбіркового циклу ЧС-2010 з Україною (0:0).

"Я задоволений, що вдалося зіграти добре. Впродовж матчу ні на секунду не забував, що всі пильно спостерігають за мною, чекають повторення тієї гри, яку показую у "Зеніті". Ніко Ковач неабияк допоміг нам у центрі оборони, але українці чогось особливого створити біля наших воріт так і не змогли.

Вся збірна виступила відмінно, а один гравець нічого не може зробити. Ми не повинні думати, що тепер результат боротьби за друге місце у групі вирішений наперед. Попереду багато матчів, у яких кожна команда може втратити очки. Добре, що ми проявили характер, довели, що можемо отямитися після удару від англійців. Сьогодні було видно, що у Хорватії є гра, а це головне.

Ми не думали про те, як закрити Шевченка - він нам не не дуже заважав. А думали про свою гру, про те, як виконати предематчеві вимоги тренера та зіграти так, як він просив. У нас були моменти, але без реалізації вони нічого не варті. Футбол, щоправда, тому і люблять: сьогодні ти не забив - завтра заб"єш комусь іншому" - сказав футболіст в інтерв"ю "Спорт день за днем".

Зараз ви читаєте новину «"Шевченко для нас не був проблемою" - Івіца Кріжанац». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути