середа, 30 травня 2007 19:00

"Портсмут" підписав Мунтарі за 7 мільйонів фунтів

 

Англійський "Портсмут" завершив операцію по переходу центрального півзахисника збірної Гани та "Удінезе" Саллі Мунтарі, 22 роки, підписавши з гравцем контракт строком на п"ять років, повідомляє Sky Sports. Сума трансферу склала 7 мільйонів фунтів.

- Ми вже два роки намагалися придбати Мунтарі, проте "Удінезе" не хотів продавати його, тому ми раді, що операція нарешті відбулася. У нього прекрасна нога, а енергія так і б"є з нього, – заявив наставник "Порсмута" Гарі Реднапп.

Фахівець додав, що вперше побачив Мунтарі на чемпіонаті світу в матчі між збірними Гани і Бразилії, де футболіст, за його словами, був кращим на полі.

- "Портсмут" – приголомшлива команда з відмінним підбором гравців і класним тренером. Я став підтримувати "Портсмут" з тих пір, як вони мною зацікавилися, і прагнув дивитися майже всі матчі з їх участю. Вболівальники тут неймовірні. Я сподіваюся допомогти команді пробитися в єврокубки, – заявив Мунтарі.

Зараз ви читаєте новину «"Портсмут" підписав Мунтарі за 7 мільйонів фунтів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути