Ексклюзиви
середа, 12 березня 2008 09:50

"Не знаю, чому в єврокубках ми добиваємося кращих результатів, ніж у Прем"єр-лізі"

Наставник "Ліверпуля" Рафаель Бенітес після у матчу-відповіді 1/8 фіналу Ліги чемпіонів з "Інтером" (1:0) заявив, що його нинішня команда є найкращим складом "Ліверпуля", який йому доводилося тренувати.

- У першій половині зустрічі суперник атакував і створив два-три гострі моменти для взяття воріт. У другому таймі ми узяли гру під свій контроль, оскільки італійцям було складно грати удесятьох. Думаю, що це найкращий склад "Ліверпуля", який мені доводилося тренувати. Фернандо Торрес, поза сумнівом, додає цій команді щось особливе. Він забив 26 голів, що вже велике досягнення, але я чекаю від нього ще більшого, - цитує Бенітеса офіційний сайт УЄФА. - Не знаю, як далеко проб"ємося, але, звичайно, ми ставимо за мету вийти у фінал. Навіть краще, якщо там нас чекатиме англійський клуб. Не знаю, чому в єврокубках ми добиваємося кращих результатів, ніж у Прем"єр-лізі.

Зараз ви читаєте новину «"Не знаю, чому в єврокубках ми добиваємося кращих результатів, ніж у Прем"єр-лізі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути