неділя, 23 січня 2011 11:43

"МЮ" забив п'ять м'ячів "Бірмінгему", Бербатов вистрелив хет-триком

"МЮ" забив п'ять м'ячів "Бірмінгему", Бербатов вистрелив хет-триком

"Манчестер Юнайтед" здобув розгромну перемогу над "Бірмінгемом" у матчі чемпіонату англійської футбольної прем'єр-ліги (АПЛ) завдяки трьом м'ячам Дімітара Бербатова.

Зустріч, що проходила на полі "Олд Траффорд" в Манчестері, завершилася з рахунком 5:0 на користь господарів поля. Перший гол у ворота "синіх" Бербатов відправив вже на другій хвилині гри. На 31-й хвилині 29-річний уродженець Благоєвграда зробив дубль, а на 45-й взяв участь у гольовій комбінації, підсумком якої став результативний пас Вейна Руні і точний удар Райана Гіггза.

Все ті ж Гіггз і Руні допомогли болгарину відзначитися втретє, розігравши вдалу комбінацію на 53-й хвилині матчу. Підсумковий результат - 5:0 - встановив півзахисник Нані (76).

Перемога дозволила "МЮ" набрати 48 очок в 22 матчах першості. На друге місце, потіснивши "Манчестер Сіті", вийшов лондонський "Арсенал". У паралельному матчі "каноніри" розгромили "Віган" - 3:0, а форвард лондонців Робін ван Персі не поступився манчестерському колезі по амплуа і також відзначився хет-триком (22, 58, 85).

Голландський форвард міг оформити і покер, але він не реалізував пенальті на 71-й хвилині. Тепер у команди 46 балів у 23 зустрічах першості. Замикає трійку лідерів "Ман Сіті", у якого 45 очок у 23 зустрічах.

Дініяр Білялетдінов відзначився на 77-й хвилині гостьової гри "Евертона" з "Вест Хемом" через 7 хвилин після виходу на заміну, але не приніс перемоги "ірискам", які зіграли вдома внічию з аутсайдером першості - 2:2.

У поєдинках, що проходили паралельно, були зафіксовані такі результати:

"Блекпул" - "Сандерленд" - 1:2,

"Фулхем" - "Сток Сіті" - 2:0,

"Ньюкасл" - "Тоттенхем" - 1:1.

За матеріалами РИА Новости

Зараз ви читаєте новину «"МЮ" забив п'ять м'ячів "Бірмінгему", Бербатов вистрелив хет-триком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути