вівторок, 15 лютого 2011 13:06

"Металіст" з "Байєром" розсудить старий знайомий Мілевського

"Металіст" з "Байєром" розсудить старий знайомий Мілевського

На матчі 1/16 фіналу Ліги Європи між "Металістом" і німецьким "Байєром", який пройде у четвер, 17 лютого, буде працювати бельгійська бригада арбітрів на чолі з Сержем Гуменні.

Про це повідомляє офіційний сайт українського клубу.

Гуменні вже знайомий українським командам. Він, зокрема, в 2009 році він обслуговувати матч "Динамо" з "Валенсією" в Лізі Європи (1:1) і вилучив форварда киян Артема Мілевського.

Асистентами Гуменні на матчі "Металіста" і "Байєра" будуть Марк Сімонс, Данні Хуенс і Крістоф Вірант.

Гуменні - досить досвідчений арбітр має у своєму послужному списку понад півтори сотні матчів у вищому дивізіоні чемпіонату Бельгії. Крім цього він залучався для роботи на матчах першого дивізіону, а також кубка своєї країни. Цікаво, що є в його кар'єрі більше десятка матчів вищого дивізіону чемпіонату Нідерландів, а також матчі Ліги Європи, Ліги Чемпіонів і збірних.

Бельгієць 17 листопада 2010 проводив товариський матч між збірними Швейцарії та Україні. Той поєдинок завершився з рахунком 2-2. Арбітр пред'явив гравцям 4 жовті картки (3 - українцям).

У 2005 році під наглядом Гуменні грали матч кваліфікації до ЧЄ молодіжні збірні України та Туреччини. Голів у цьому матчі глядачі не побачили, а арбітр показав 3 жовті картки (2 - українським футболістам).

У цілому в міжнародній кар'єрі Гуменні 47 матчів. У середньому він показує 4,6 жовтих картки (2,06 господарям і 2,53 гостям). У кожному четвертому матчі арбітр не соромиться вилучати гравців з поля, а майже в кожному п'ятому вказувати на 11-метрову позначку.

Нагадаємо, напередодні УЄФА через морози перенесла початок матчу 1/16 фіналу Ліги Європи між "Металістом" і "Байєром" з 22:00 на 18:00.

За матеріалами СПОРТ bigmir)net

Зараз ви читаєте новину «"Металіст" з "Байєром" розсудить старий знайомий Мілевського». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути