неділя, 24 серпня 2008 15:20

"Металіст" проглянув захисників з Уругваю і Малі

Аргентинець Хонатан Майдана в таборі харківського "Металіста" поки не з"явився. На відміну від двох інших захисників з-за кордону.

На цьому тижні разом з жовто-синіми тренувалися оборонці з Уругваю і Малі. Їх імена керівництво харківського клубу не афішує, і, можливо, правильно робить. Скажімо, той же африканець не справив враження на тренерський штаб на чолі з Мироном Маркевичем і вже залишив розташування команди. Туманні поки перспективи і південноамериканця, який грає на лівому фланзі.

Не секрет, що харків"яни ведуть пошук виконавця, який зміг би замінити в першому матчі Кубка УЄФА дискваліфікованого Северина Ганцарчика. Питання, за допомогою кого це можна зробити, залишається відкритим. Хоча, з урахуванням того, наскільки впевнено зіграв в двох останніх матчах з "Шахтарем" та "Іллічівцем" Андрій Конюшенко, цілком ймовірно, ставка буде зроблена саме на цього футболіста.

До закриття трансферного вікна залишається тиждень, і робота в плані можливого підсилення "Металіста" продовжується. Не варто забувати також, що навіть після 31 серпня - останнього дня переходів футболістів з клубу в клуб - можливі дозаявки. Але вже тільки тих виконавців, які мають статус вільних агентів.

Football.ua
Зараз ви читаєте новину «"Металіст" проглянув захисників з Уругваю і Малі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути