вівторок, 27 березня 2007 14:43

"Карпати" вимагатимуть правди в Лозанні

 

Керівництво львівських "Карпат" не згодне з рішенням Апеляційного комітету національної футбольної федерації, який в п"ятницю присудив їм технічну поразку в матчі 19 туру з харківським "Металістом". Львів"яни звернуться до Cпортивного арбітражного суду в Лозанні.

- Ми підготували лист з претензіями , - сказав начальник юридичного відділу "Карпат" Вадим Ладницький на вчорашній прес-конференції в УНІАН.

- Щоб справу прийняли до розгляду, маємо перерахувати 600 швейцарських франків. Упродовж 10 днів надішлемо цього листа до Швейцарії. Нам просто не дали захиститись. На засідання Контрольно-дисциплінарного комітету федерації футболу та Апеляційного комітету ФФУ не був допущений жоден представник "Карпат". Навіть не проінформований про ці засідання, - продовжив юрист.

Матч "Карпати" - "Металіст" мав відбутися 18 березня. Львів"яни на нього не вийшли через епідемію грипу в команді. Юрист федерації футболу Ольга Жуковська сказала що львів"яни мали грати, бо на адміністративній території Львівщини ніякої епідемії не було.

- До чого тут це , - дивується генеральний директор львівського клубу Олександр Єфремов, 59 років, - А якщо по всій країні буде оголошено епідеміологічний стан, а наші гравці будуть здорові, що - у футбол не грати? Просто керівництво ФФУ дуже довго розбещувало своїх співробітників, і вони ведуть себе як їм заманеться.

Нині усі дванадцятеро гравців "Карпат" подолали недугу, і готуються до понеділкового виїзного матчу з донецьким "Металургом".

Чотири роки тому міжнародні спортивні інстанції мали розглядати справу Владислава Ващука. Гравець київського "Динамо" перейшов до московського "Спартака" і стверджував, що його угода з київським клубом закінчилася. Динамівці наполягали на чинному контракті. Клубам вдалося домовитися в останній момент.

Газета по-українськи

Зараз ви читаєте новину «"Карпати" вимагатимуть правди в Лозанні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути