вівторок, 08 липня 2008 17:15

"Карпати" та "Львів" будуть ділити стадіон "Україна"

Окрім "Карпат" на стадіоні "Україна" свої домашні поєдинки проводитиме ще один клуб, який цього року виборов путівку до прем"єр-ліги - ФК "Львів". Усі витрати, пов"язані з утриманням стадіону відтепер ділитимуться навпіл. Про це сьогодні, 8 липня, на прес-конференції повідомив заступник генерального директора ФК "Карпати" Ігор Дедишин.

"Ми не могли відмовити ФК "Львів" у можливості проводити свої матчі на стадіоні "Україна". І хоча експлуатувати стадіон у такому режимі важко, думаю ми знайдемо цивілізований спосіб співіснування", - заявив Ігор Дедишин.

Що стосується стадіону "Україна", то керівництво ФК "Карпати" сподівається на позитивне рішення депутатів Львівської міськради, які на засіданні сесії 10 липня розглядатимуть питання передачі комплексу стадіону "Україна" з прилеглими територіями у довгострокову оренду клубу, повідомляє zaxid.net.

"Сподіваюся, що після цього ми зможемо нарешті реалізувати свій проект будівництва сучасного спорткомплексу", - зазначив гендиректор "Карпат" Олександр Єфремов.

Зараз ви читаєте новину «"Карпати" та "Львів" будуть ділити стадіон "Україна"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути