Ексклюзиви
понеділок, 18 лютого 2008 12:21

"Кафу чекаємо в Києві у найближчі дні"

За словами президента київського "Арсеналу" Вадима Рабіновича, у найближчі дні бразильський захисник "Мілана" Кафу може приїхати в Київ. Принаймні, лист із проханням відпустити футболіста вже знаходиться в президента італійського клуба Адріано Галліані.

- Трансферами "Арсеналу" займається визначена компанія, що за це бере гроші, і не маленькі, - розповів президент "Арсеналу" Вадим Рабінович.

- Вчора, 17 лютого, ранком вони мені подзвонили. Раніш я вважав, що ми будемо вести переговори тільки з агентом Кафу, але люди з цієї компанії попросили терміново відправити лист на ім"я президента "Мілана" Галліані із проханням у найближчі дні відпустити Кафу в Київ для остаточних переговорів. Я такий лист відправив і чекаю розвитку подій, - заявив президент "канонірів".

За словами Рабіновича, у нього вже є пропозиція для італійського клуба:

- Ніякої дурості із божевільними грішми там не буде. Ми пропонуємо взяти Кафу в оренду у "Мілана" на чотири з половиною місяця з можливістю подальшого викупу.

Власник "Арсеналу" вважає, що Кафу дійсно потрібний його команді:

- У суботу був матч "Мілана", і я вже дивився на Кафу іншим поглядом. Мені здається, в "Арсеналі" він був би на своєму місці. Мене сьогодні запитали - вас не бентежить, що Кафу вже у віці? Я відповів: але "Мілан" же це не бентежить - бразилець відіграв проти "Парми" усі 90 хвилин! Так що і мене це точно не бентежить.

"Чемпіонат.com.ua"

Зараз ви читаєте новину «"Кафу чекаємо в Києві у найближчі дні"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути