четвер, 14 лютого 2008 19:31

Бразилець Кафу дав згоду на перехід в київський "Арсенал"

Бразилець Кафу дав згоду на перехід в київський "Арсенал"
Київський "Арсенал" продовжує розбурхувати громадськість. Сьогодні на офіційному сайті клубу з"явилася інформація, що бразильський захисник "Мілана" Кафу вже практично в Києві!

Сьогодні прес-служба ФК "Арсенал" розповсюдила інформацію про те, як просуваються справи з переходом легендарного захисника "Мілана" Кафу в столичний клуб.

Зокрема, стало відомо, що від імені ФК "Арсенал" переговори з всесвітньо відомим бразильцем веде агентська компанія SOCCERWORLD.

За інформацією цього агентства, Кафу вже дав принципову згоду на переїзд до України. Також, досягнута угода про те, що захисник збірної Бразилії укріплюватиме оборону ФК "Арсенал" до кінця нинішнього сезону, з перспективою продовження контракту.

На початку наступного тижня сторони мають намір остаточно визначити суму контракту, яка б влаштувала і гравця і ФК Арсенал.

Що ж, можна з упевненістю говорити про те, що якщо не виникне непередбачених перешкод, трансферна угода між Кафу і керівництвом канонірів може бути підписане вже наступного тижня.

"Футбол.уа" 
Зараз ви читаєте новину «Бразилець Кафу дав згоду на перехід в київський "Арсенал"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути