вівторок, 25 травня 2010 10:23

"Філадельфія" зіграє з "Чикаго" у фіналі Кубка Стенлі

"Філадельфія" зіграє з "Чикаго" у фіналі Кубка Стенлі

Клуб "Філадельфія Флайерс" здобув перемогу в п'ятому півфінальному матчі з "Монреаль Канадієнс" з рахунком 4:2 і вийшов у фінал розіграшу Кубка Стенлі, повідомляє офіційний сайт Національної хокейної ліги.

У серії до чотирьох перемог "Монреаль" зумів лише один раз виграти матч у "Філадельфії". Остання зустріч команд почалася зі швидкого гола "Монреаля" на першій хвилині, однак уже до кінця першого періоду хокеїсти "Флайерс" зуміли зрівняти рахунок, а на початку другої двадцятихвилинки з різницею у півтори хвилини двічі забити воротареві "Канадієнс" Ярославу Халаку.

Суперник "Філадельфії" по фінальної серії визначився днем раніше, ним став клуб "Чикаго Блекхокс". Клуб не виходив у фінал з 1992 року, а останній раз хокеїсти "Чикаго" ставали володарями Кубка Стенлі майже 50 років тому.

"Філадельфія Флайерс" вигравала головний трофей НХЛ у 1975 році. Варто відзначити, що цей клуб потрапив в плей-офф в останній момент, набравши необхідні для виходу у фінальну стадію чемпіонату очки в завершальному матчі сезону.

За матеріалами Лента.ру

Зараз ви читаєте новину «"Філадельфія" зіграє з "Чикаго" у фіналі Кубка Стенлі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути