субота, 01 листопада 2008 10:30

"Євро-2012 ми проведемо тільки з Україною" - президент Польщі

"Євро-2012 ми проведемо тільки з Україною" - президент Польщі

Президент Польщі Лех Качинський планує найближчим часом провести розмову з представниками української влади у зв"язку з тривожними сигналами, нібито Україна може призупинити підготовку до Євро 2012, - інформує champion з посиланням на "Польське радіо".

Польський президент нагадав, що два дні тому був у Донецьку, тоді ж відвідав стадіон, який будують на Чемпіонат Європи з футболу, і котрий вже практично готовий.

Лех Качинський додав, що позитивно оцінює працю України: "Сигнали, пов"язані з тим, що ми повинні розірвати своєрідний союз з Україною , винятково неправдиві. Я прагну це з усією силою підкреслити."

Національне Агентство України з питань Євро 2012 сьогодні спростувало інформацію про "зупинку будівництва 80% об"єктів Чемпіонату Європи-2012". Заступник голови Національного Агентства з питань підготовки Євро-2012 Євген Вілінський заявив, що його слова про призупинення будівництва стосувалися лише готельної інфраструктури майбутнього турніру. Йдеться, передусім, про довгу процедуру отримання тендерів на будівництво готельних об"єктів.

Про певне запізнення говорив сьогодні теж голова Комітету Євро 2012 Євген Червоненко. Але закликав, аби не панікувати: "В Україні більшу частину роблять приватні капітали, дуже сильні капітали. Вони вже дуже багато зробили. Справа держави - це закінчити розбудову аеропортів, стадіони будуть готові. Безумовно, трохи призупиняться будівництва готелів, але президент (і я з ним згоден), запевняє, що паніка скоро пройде."

Зараз ви читаєте новину «"Євро-2012 ми проведемо тільки з Україною" - президент Польщі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути