Ексклюзиви
пʼятниця, 23 травня 2008 08:28

"Азовмашу" до чемпіонського титулу залишився один крок

Маріупольський "Азовмаш" в рідних стінах вирвався вперед у фінальній серії чемпіоната України. Тепер "левів" від їх чергового титулу відокремлює одна перемога. Якщо ж в наступному матчі в Маріуполі виграє БК "Київ", то серія переїде в столицю.

Вчора, 22 травня, перші три періоди матчу були лише зав"язкою. По ходу зустрічі маріупольцам вдалося оформити гандикап в 12 пунктів. Але після великої перерви "вовки" зуміли переламати хід поєдинку. Кульмінація і зав"язка наступила в завершальній чверті. Обох словенських фахівців Мехмет Бечировіч і Томо Махорич знаходили тактичні ходи проти команд один одного. В фінальних акордах матчу, коли кожне очко було на вагу золота, успіх посміхнувся маріупольським "левам". Кияни не зуміли реалізувати останню атаку, яка відокремлювала їх від перемоги або овертайма і перемога дісталася "Азовмашу" - 67:65 (21:12 22:21 11:19 13:13).

"Наш спорт"
Зараз ви читаєте новину «"Азовмашу" до чемпіонського титулу залишився один крок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути