Ексклюзиви
неділя, 09 червня 2024 15:40

Промоутер Джошуа зробив заяву про Усика

Промоутер Джошуа зробив заяву про Усика
У травні Олександр Усик переміг Тайсона Ф'юрі і став абсолютним чемпіоном світу з боксу у надважкій вазі. Фото: Facebook.com/Alexanderusyk

Едді Гірн, промоутер британського боксера Ентоні Джошуа, заявив, що українець, абсолютний чемпіон світу у надважкій вазі Олександр Усик має ухвалити рішення щодо чемпіонського пояса IBF.

Про це повідомили NV.

IBF вимагає, щоб Усик провів захист титулу проти обов'язкового претендента, яким зараз є Даніель Дюбуа, однак в Усика запланований реванш із Тайсоном Ф'юрі, пишуть.

Гірн вважає, що Усик може відмовитись від пояса IBF, за який Дюбуа поб'ється з Джошуа. А переможці обох поєдинків зустрінуться у бою за абсолютне чемпіонство.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Боксера Гарсію заарештували - інсайдер

"Що потрібно для титульного бою Джошуа - Дюбуа? Треба, щоб Усик був чесним і сказав, що він не хоче битися з Дюбуа. Дюбуа є обов'язковим претендентом. Усик повинен битися з ним, але у нього реванш з Ф'юрі", - заявив промоутер.

"Існує варіант, що Джошуа і Дюбуа битимуться за титул IBF, а Усик і Ф'юрі - за всі інші титули, а потім переможці цих поєдинків проведуть бій за абсолютне чемпіонство у квітні або травні", - сказав Гірн в інтерв'ю talkSPORT Boxing.

19 травня Олександр Усик переміг Тайсона Ф'юрі на рингу в Ер-Ріяді - Саудівська Аравія. Обидва боксери протрималися всі 12 раундів. За рішенням суддів переміг Усик.

Усик став першим за 25 років абсолютним чемпіоном світу у надважкій вазі. І першим в еру чотирьох поясів.

Українець став найкращим боксером світу незалежно від вагової категорії за версією американського видання The Ring.

Зараз ви читаєте новину «Промоутер Джошуа зробив заяву про Усика». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути