четвер, 14 лютого 2008 13:58

Пеле вирішив розлучитися зі своєю дружиною Ассірією

Пеле вирішив розлучитися зі своєю дружиною Ассірією
Легендарний бразильський футболіст, "Король футболу", 67-річний Пеле оголосив, що він розлучився зі своєю дружиною Ассірією Лемос після тринадцяти років браку. Їх розлучення стало наслідком багатомісячної кризи у відносинах подружжя.

Едсон Арантес до Насіменто і лікар-психолог Ассірія Сейшас Лемос, якою на той момент було 34 роки, одружилися в квітні 1994 року в Ресифі. Незабаром після весілля Ассірія заявила, що хотіла б мати дітей від "Короля". Проте, вся Бразилія знала, що після того, як попередня дружина Пеле Роза-Марі, народила від нього їх молодшу дочку Дженніфер, "Король" зробив операцію по резекції насінних проток, що зробило неможливим зачаття природним чином. У результаті, Ассірія завагітніла шляхом штучного запліднення, народивши Пеле близнят - хлопчика Джошуа і дівчинку Селесту. І ось тепер, після 13 років сумісного життя, брак Пеле і Ассірії розпався.

"Газета.ру"
Зараз ви читаєте новину «Пеле вирішив розлучитися зі своєю дружиною Ассірією». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути