четвер, 19 березня 2009 16:12

Одноклубник Вороніна хуліганив після вечірки

Одноклубник Вороніна хуліганив після вечірки

Берлінський футбольний клуб "Герта" на невизначений термін усунув від участі в матчах півзахисника Патріка Еберта, який є фігурантом поліцейського розслідування у справі про псування декількох автомобілів в німецькій столиці. Про це повідомляє AFP.

22-річний Еберт, який має досвід виступів за молодіжну збірну Німеччини, був допитаний поліцією в середу, 18 березня. Поліцію цікавили подробиці інциденту, в результаті якого декілька автомобілів були пошкоджені. Машини попсували в той час, коли Еберт повертався додому з вечірки з нагоди свого дня народження. Поліція також допитала у цій справі футболіста дортмундськой "Борусії" Кевіна Боатенга.

Як уточнює німецьке агентство DPA, свідки вказують на те, що Еберт і Боатенг подряпали як мінімум один автомобіль, а також пошкодили дзеркала заднього виду ще у п"яти машин.

Еберт точно пропустить матч "Герти" з "Штутгартом" в суботу, 21 березня. Найближчим часом півзахисник тренуватиметься з командою резервістів. Генеральний менеджер "Герти" Дітер Хенесс повідомив, що гравець буде оштрафований за недисципліновану поведінку і непрофесіоналізм.

Після 24 турів чемпіонату Німеччини сезону-2008/09 "Герта" лідирує з відривом в чотири очки від мюнхенської "Баварії". Еберт взяв участь в 13 матчах своєї команди і забив один гол, повідомляє lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «Одноклубник Вороніна хуліганив після вечірки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути