понеділок, 16 березня 2009 18:51

Воронін забив одинадцятий гол у чемпіонаті Німеччини

Минулий тиждень вийшов найуспішнішим для англійського "Ліверпуля". Після розгрому "Реала" у Лізі чемпіонів команда Рафаеля Бенітеса на виїзді познущалася над чемпіоном "Манчестер Юнайтед" — 4:1. Проте "МЮ" зберіг лідерські позиції, випереджаючи "Ліверпуль" на чотири очки і маючи гру в запасі. Третій — "Челсі", який обіграв "Манчестер Сіті" з рахунком 1:0. За ним — "Арсенал", у складі якого двома голами у ворота "Блекберна" відзначився росіянин Андрій Аршавін.

У чемпіонаті Німеччини лідирує "Герта". Єдиний гол українця Андрія Вороніна  приніс берлінцям перемогу над "Баєром". У минулому турі Воронін зробив хет-трик. А загалом має 11 голів у чемпіонаті. "Баварія" відстає від "Герти" на чотири очки.

Андрій Шевченко потрапив до заявки "Мілана" на виїзний матч у Сієні. Проте на поле так і не вийшов. "Мілан" переміг — 5:1, а форвард клубу Філіппо Індзаґі провів 300-й гол у кар"єрі. Лідер чемпіонату Італії "Інтер", обігравши вдома "Фіорентину", зберіг семиочковий відрив від "Ювентуса". "Мілан" — третій.

У чемпіонаті Іспанії "Барселона" та "Реал" перемогли на виїзді "Альмерію" та "Атлетік" відповідно. "Барса" випереджає найпринциповішого суперника на шість очок.

Стартувала першість Росії. Московський "Спартак" зіграв унічию із "Зенітом" — 1:1. У цій зустрічі зазнав ушкодження ключиці українець Анатолій Тимощук. Опонент "Шахтаря" ЦСКА на виїзді переміг "Сатурн" із рахунком 3:0. "Терек" українського тренера В"ячеслава Грозного переміг "Спартак" з Нальчика — 1:0.

Зараз ви читаєте новину «Воронін забив одинадцятий гол у чемпіонаті Німеччини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути