вівторок, 17 березня 2009 16:29

Партнером Вороніна в атаці може стати знаменитий аргентинець

Партнером Вороніна в атаці може стати знаменитий аргентинець

Нападаючий Ернан Креспо, швидше за все, залишить "Інтер" після закінчення сезону. У його послугах серйозно зацікавлена "Герта", повідомляє сайт 4-4-2. 33-річного аргентинця може привернути перспектива виступів у складі берлінців в Лізі чемпіонів.

Нагадаємо, що за 10 турів до фінішу "Герта" одноосібно очолює турнірну таблицю бундесліги.

Таким чином, знаменитий бомбардир може стати або заміною, або партнером Андрія Вороніна, якщо берлінський клуб зуміє домовитися про суму відступних з "Ліверпулем".

Креспо дебютував в клубі "Рівер Плейт" в сезоні 1993/1994, забив в дебютному сезоні 13 голів в 25 матчах і допоміг своїй команді виграти чемпіонат Аргентини.

У серпні 1996 року Креспо перейшов у "Парму" і в першому сезоні забив 12 голів в 27 матчах.

У 2000 році Креспо перейшов в "Лаціо" за рекордну суму 35,5 мільйона фунтів. У першому сезоні в "Лаціо" Креспо став кращим бомбардиром Серії А з 26 голами.

У 2002 році міланський "Інтер" придбав його за 40 мільйонів фунтів на заміну Роналдо. За один сезон в "Інтері" Креспо забив 7 голів в 18 матчах в Серії А і 9 голів в 12 матчах в Лізі Чемпіонів. Через травму йому довелося пропустити 4 місяці в 2003 році, і багато хто вважав, що він вже не вийде на свій колишній рівень.

У серпні 2003 року Креспо перейшов за 16,8 мільйонів фунтів в лондонський "Челсі", але не прийшовся до двору в клубі, зігравши у всіх турнірах 31 матч і забивши 12 голів. Після того, як літом 2004 року "Челсі" очолив Жозе Моурінью, Креспо був відданий в оренду до "Мілана". У "Мілані" йому вдалося повернути свою колишню форму, він забив за сезон 10 голів, але два його гола у фіналі Ліги Чемпіонів 2004/2005 не допомогли "Мілану" здобути перемогу над "Ліверпулем".

У серпні 2006 року він знову був відданий в оренду, цього разу в міланський "Інтер". У грудні 2006 року Креспо забив свій 125-й гол в Серії А.

Gazeta.ua, Чемпионат.Ру, Википедия

Зараз ви читаєте новину «Партнером Вороніна в атаці може стати знаменитий аргентинець». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути