Ексклюзиви
середа, 25 березня 2009 19:13

Наставник "Еспаньола" пішов у монастир

Наставник "Еспаньола" пішов у монастир

Тренер "Еспаньола" Маурісіо Почеттіно і його помічник Фелісіано Ді Бьязі пішли шукати порятунку в храм божий. Коли у клубі всі на голках і намагаються знайти способи врятуватися від вильоту в Сегунду, Почеттіно вирішив попросити допомоги в Бога.

Разом з помічником і тренером з фізпідготовки аргентинець здійснив паломництво в монастир на горі Монсеррат поблизу Барселони. Прогулянка в 12 км. була пішою.

Почеттіно пообіцяв повернутися в монастир разом з командою

Поставивши свічку і помолившись, Почеттіно пообіцяв повернутися в монастир разом з командою, якщо "Еспаньол" врятується від вильоту. Тоді вже всі гравці пройдуть аналогічний шлях.

Нагадаємо, зараз "Еспаньол" займає останнє місце в турнірній таблиці, і відстає від рятівної зони на дев"ять очок.

Довідка gazeta.ua

Королівський спортивний клуб "Еспаньол" (Барселона) (каталон. ReialClubDeportiuEspanyoldeBarcelona) - іспанський спортивний клуб з міста Барселона, заснований в 1900 році. "Еспаньол" виступає на Олімпійському стадіоні Барселони, на якому проходили літні Олімпійські ігри 1992 року, він вміщає 55 926 глядачів.

Хоча "Еспаньол" завжди був другим клубом міста, поступаючись і в популярності, і в досягненнях ФК "Барселона", він є шостим футбольним клубом Іспанії за сумарною кількістю набраних очок в чемпіонатах країни.

За матеріалами terrikon.dn.ua

Зараз ви читаєте новину «Наставник "Еспаньола" пішов у монастир». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути