вівторок, 11 листопада 2008 14:41

Моуріньйо назвав дату повернення Адріано в основу "Інтера"

Нападаючий "Інтера" Адріано не попадав в заявку на чотири останні матчі своєї команди. "Special One" дав йому декілька уроків дисципліни, щоб бразилець більше не влаштовував подібних витівок, пов"язаних з відвідинами нічних клубів. У відносинах між Моуріньо і Адріано був справжнісінький розлад, але тепер вони поговорили, і, схоже, помирилися.

Тренер "Інтера" оголосив, що бразильський страйкер повертається, і буде готовий до бою проти "роза-нері": "Адріано повернеться в склад, і гратиме проти "Палермо", сказав Жозе Моуріньо в інтерв"ю Sky Sport Italia. Гостьовий матч з "Палермо" відбудеться 15 листопада.

Також португальський фахівець торкнувся недавніх виступів свого співвітчизника Рікардо Куарежми, які були вельми далекі від ідеалу:

"Куарежма знаходиться в не дуже хороших відносинах з "Сан Сіро" - його постійно обсвистують, і він через це не може добре грати. Я немало думав про це, і можливо, я використовуватиму його тільки в матчах на виїзді", - сказав Моуріньо, підопічні якого в даний момент є одноосібними лідерами Серії А.

terrikon

Зараз ви читаєте новину «Моуріньйо назвав дату повернення Адріано в основу "Інтера"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути