Ексклюзиви
пʼятниця, 07 листопада 2008 13:15

Найгірший футболіст Серії А розкошелився на мобільний за 10 тисяч євро

Нападаючий міланського "Інтера" Адріано, за підсумками 2007 року визнаний гіршим футболістом чемпіонату Італії, купив мобільний телефон за 10 тисяч євро. У магазині, куди футболіст відправився за покупками, він зустрів колишнього тренера "Інтера" Роберто Манчіні. Гравець і наставник не привіталися і проігнорували один одного. Про це повідомляє інтернет-видання lenta.ru з посиланням на Goal.com.

Нинішній тренер "Інтера" Жозе Моурінью не взяв Адріано на матч Ліги чемпіонів з кіпрським "Анортосісом" (3:3), і футболіст, який залишився в Мілані, відправився в магазин предметів розкоші, де зіткнувся віч-на-віч з Манчіні.

Манчіні очолював "Інтер" з 2004 по 2008 роки. За підсумками 2006 і 2007 років Адріано, який зазнав психологічні труднощі і пристрастився до алкоголю, був визнаний найгіршим футболістом чемпіонату Італії.

У грудні 2007 року Манчіні ухвалив рішення розлучитися з форвардом, і гравця на півроку в оренду бразильському "Сан-Паулу".

У складі "Сан-Паулу" Адріано став найкращим бомбардиром. Літом 2008 року форвард повернувся в "Інтер", а восени отримав виклик в збірну Бразилії.

28 жовтня Моурінью, розсерджений запізненням Адріано на тренування, вигнав його із заняття і перестав включати його в основний склад на матчі. Очікується, що форвард повернеться в основу "Інтера" 9 листопада в матчі чемпіонату країни з "Удінезе".

Зараз ви читаєте новину «Найгірший футболіст Серії А розкошелився на мобільний за 10 тисяч євро». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути