Ексклюзиви
неділя, 22 вересня 2024 11:25

"Ми ризикнули заради успіху, але зазнали невдачі" - Джошуа висловився про поразку

"Ми ризикнули заради успіху, але зазнали невдачі" - Джошуа висловився про поразку
Ентоні Джошуа визнав, що припустився багатьох помилок. Фото: Getty images

Боксер надважкої ваги Ентоні Джошуа прокоментував свою дострокову поразку від чемпіона світу за версією IBF Даніеля Дюбуа.

Він визнав, що припустився багатьох помилок. Про це передає talkSPORT.

"Я віддаю належне Даніелю та його команді. Ми ризикнули заради успіху, але зазнали невдачі. Знаєте, я готовий рознести ринг, але мені потрібно залишатися стриманим, дуже професійним і висловити повагу до мого суперника. Я завжди казав собі, що я боєць на все життя. Ми продовжимо ризикувати. У мене був різкий, швидкий суперник, з мого боку було багато помилок, але це наша гра", - сказав Джошуа.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поразка Джошуа: у колишнього чемпіона повідомили, чи буде реванш

Дюбуа зміг нокаутувати Джошуа у п'ятому раунді. Ентоні до цього тричі побував у нокдауні - у першому, третьому та четвертому раундах.

Це був перший у кар'єрі Дюбуа захист звання чемпіона світу. Після дострокової перемоги над хорватом Філіпом Хрговичем у поєдинку за тимчасовий титул IBF його підвищили до повноцінного чемпіона організації після того, як колишній абсолютний чемпіон світу Олександр Усик відмовився від цього пояса.

Дюбуа залишається володарем одного з чотирьох головних поясів у хевівейті. Інші три титули (WBA, WBO, WBC) належать Усику, який 21 грудня 2024 року проведе реванш проти Тайсона Ф'юрі.

Джошуа сенсаційно програв Даніелю Дюбуа. Поєдинок за титул Міжнародної федерації боксу (IBF) у суперважкій вазі, яким володіє Дюбуа, завершився нокаутом у п'ятому раунді.

Зараз ви читаєте новину «"Ми ризикнули заради успіху, але зазнали невдачі" - Джошуа висловився про поразку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути