середа, 16 квітня 2008 11:08

Мери міст-учасників Євро-2012 зустрінуться у Львові

21-22 квітня у Львові відбудеться зустріч мерів міст України і Польщі, які прийматимуть Євро-2012. Про це повідомили в прес-службі Львівської міської ради, відзначивши, що зустріч ініційована міським головою Львова Андрієм Садовим з метою створення постійно діючої україно-польської Ради міст з питаннях підготовки до Євро-2012.

За підсумками зустрічі сторони планують підписати декларацію про створення Координаційної ради з питань підготовки до Євро-2012.

За пропозицією Львова, Координаційна рада збиратиметься впродовж 2008-2009 рр. двічі на рік і впродовж 2009-2011 року чотири рази на рік.

Під час засідання Ради мери міст, які прийматимуть Євро-2012, обміняються досвідом і налагодять координацію дій між містами. Також розглянуть питання сумісного відстоювання інтересів українських і польських міст в центральних органах влади.

Крім того, заплановано підписання декларації між Львовом, Вроцлавом і Краковом про співпрацю між містами у напрямі реалізації проекту євроколії, оскільки ці три міста знаходяться в рамках третього міжнародного коридору. Сторони домовляться, що спільно лобіюватимуть це питання на національному і міжнародному рівнях.

Корреспондент

Зараз ви читаєте новину «Мери міст-учасників Євро-2012 зустрінуться у Львові». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути