четвер, 06 травня 2010 14:47

Матч з "Шахтарем" став сотим для Михалика

Матч з "Шахтарем" став сотим для Михалика

Матч 29-го туру Епіцентр-Чемпіонату України проти донецького "Шахтаря" приніс як футболістам, так і вболівальникам "Динамо" лише негативні емоції. Програвши "гірникам" із рахунком 0:1, динамівці дозволили опоненту достроково стати чемпіоном України.

На цьому матчі було встановлено рекорд відвідуваності для нинішнього чемпіонату України. Незважаючи на те, що поєдинок проходив у робочий день, на трибунах стадіону "Донбас Арена" зібралося 52 518 глядачів. Попередній найкращий показник також було встановлено на матчі за участю "Шахтаря" – за протистоянням "гірників" із столичною "Оболонню" в рамках 8-го туру спостерігали 42 800 чоловік.

Попередній поєдинок став знаковим для захисника "Динамо" Тараса Михалика, оскільки став для нього сотим в елітному дивізіоні чемпіонату України. 82 матчі Михалик провів у футболці "Динамо" (забив шість м"ячів) і 18 – у складі ужгородського "Закарпаття" (три м"ячі).

Вже втретє у нинішньому чемпіонаті суперники не забивають із пенальті воротарю "Динамо" Олександру Шовковському. Двічі таким чином "постраждав" донецький "Шахтар" (Фернандіньо в 14-му турі і Жадсон у 29-му), одного разу – маріупольський "Іллічівець" (Кривошеєнко в 4-му турі). Загалом же за кар"єру Шовковський вигравав вісім 11-метрових дуелей у національній першості.

ФК "Динамо" (Київ)

Зараз ви читаєте новину «Матч з "Шахтарем" став сотим для Михалика». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути