четвер, 06 травня 2010 13:31

Захисником "Динамо" цікавиться лондонський "Арсенал"

Захисником "Динамо" цікавиться лондонський "Арсенал"

Захисник київського "Динамо" Пап Діакате, який в даний момент виступає на правах оренди за "Сент-Етьєн", може влітку перейти в "Арсенал", інформує The Daily Mirror.

Як повідомляє видання, наставник "канонірів" Арсен Венгер вже два роки слідкує за сенегальцем і в найближчий трансферний період збирається придбати його на постійній основі за 10 мільйонів фунтів стерлінгів, щоб підсилити оборонну лінію.

Наприкінці цього сезону через травми і не найкращу форму захисників Венгеру часто доводилося перекроювати центр оборони, що призводило до плачевних результатів - зокрема, поразок від "Барселони" в Лізі чемпіонів і від "Тоттенхема", "Вігана" і "Блекберна" в чемпіонаті Англії.

У разі купівлі Діакате він, швидше за все, займе місце основного центрального захисника разом з бельгійцем Томасом Вермаленом, оскільки інший основний гравець оборони француз Вільям Галлас напевно залишить лондонський клуб, так і не домовившись з керівництвом про новий контракт.

За інформацією видання, "Арсенал" також пильно стежить за захисником "Фулхема" Бредом Хангеландом, якого "каноніри" не зуміли підписати минулого року.

За матеріалами СЭ

Зараз ви читаєте новину «Захисником "Динамо" цікавиться лондонський "Арсенал"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути