понеділок, 12 квітня 2010 08:48

Каддурі рветься в ПСЖ, Діакате не хоче повертатись в "Динамо"

Каддурі рветься в ПСЖ, Діакате не хоче повертатись в "Динамо"

Сенегальський центральний захисник київського "Динамо" Пап Діакате, який другу частину цього сезону проводить на правах оренди у французькому "Сент-Етьєні", не горить бажанням повертатися в Україну.

"Моєю метою в найближчі місяці є зробити все, щоб продовжити захищати кольори "Сент-Етьєна ". Тут є все, щоб у перспективі ця команда боролася за найвищі місця у Франції.

Думаю, що за своїм рівнем гри я цілком підходжу "Сент-Етьєну", а тому вірю, що боси клубу захочуть викупити у "Динамо" права на мене ", - наводить слова Діакате Maxifoot.

Тим часом, захисник київського "Динамо" Бадр Ель-Каддурі в інтерв"ю заявив, що не виключає свого переходу в "ПСЖ", який зацікавлений у його послугах.

"Представники "ПСЖ" дійсно приїжджали на деякі ігри "Динамо" з моєю участю, і ми вже навіть встигли переговорити. Якщо мені надійде хороша пропозиція, зроблю все, щоб перейти в "ПСЖ". Щороку парижани намагаються повернути собі колишню славу. І я хочу посприяти цьому. "ПСЖ" для мене - команда Жинола, Лама. І в даний час там виступають футболісти серйозного рівня - наприклад, Сессеньон ", - розповів 29-річний футболіст збірної Марокко.

Ель-Каддурі переїхав в Україну в 2002 році з марокканського футбольного клубу "Відад". У нинішньому сезоні української першості провів у складі "Динамо" вісім матчів, в чотирьох з них вийшов на поле в основному складі.

Додамо, що в середині березня Ель-Каддурі продовжив контракт з "Динамо" до червня 2013 року.

За матеріалами Турнір, Террикон

Зараз ви читаєте новину «Каддурі рветься в ПСЖ, Діакате не хоче повертатись в "Динамо"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути