субота, 10 квітня 2010 17:08

"Динамо" обіграло "Арсенал" у київському дербі

"Динамо" обіграло "Арсенал" у київському дербі

Київське дербі завершилося впевненою перемогою чемпіонів України - 3:1. "Каноніри" закінчували матч удев"ятьох: за навмисну брутальність наприкінці зустрічі з поля було вилучено Шершуна і Симоненка.

Напередодні зустрічі з "Динамо" в стані "Арсеналу" панував бойовий настрій. Президент клубу Вадим Рабинович пообіцяв своїм футболістам більш ніж солідний гонорар. Максим Шацьких, який найкращі свої роки провів у "Динамо", наполовину жартома, наполовину всерйоз погрожував неприємностями Олександру Шовковському.

Динамівці мовчали, тренувалися і виграли. У першому таймі Реву розпечатав Вукоєвич, якому вдався відмінний дальній постріл. Після перерви підопічні Валерія Газзаєва розвинули свою перевагу. "Арсенал", який діяв досить гостро (одного разу тільки штанга врятувала "Динамо"), зміг забити, тільки коли рахунок вже був 0:3.

Наприкінці зустрічі гравці "Арсеналу", мабуть, не впоралися з нервами. Богдан Шершун та Сергій Симоненко, які ніколи не виділялися особливою толерантністю на футбольному полі, перегнули палицю в своєму прагненні зіграти жорсткіше і відправилися відпочивати раніше за інших. "Динамо" довело матч до заслуженої перемоги - 3:1.

Чемпіонат України

Прем"єр-ліга

24-й тур

"Динамо" - "Арсенал" - 3:1

Голи: Вукоєвич (34), Маграо (61), Мілевський (65) - Закарлюка (72).

"Динамо": Шовковський, Данило Сілва, Леандро Алмейда, Юссуф, Маграо, Єрьоменко, Вукоєвич, Нінкович (Каддурі, 67), Шевченко (Михалик, 62), Ярмоленко, Мілевський.

"Арсенал": Рева, Єщенко, Шершун, Шоаве, Хомін (Воробей, 55), Симоненко, Закарлюка, Захаревич (Данилов, 55), Богданов, Мазілу (Міколюнас, 69), Шацьких.

Вилучені: Шершун (82), Симоненко (83).

За матеріалами Турнір

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" обіграло "Арсенал" у київському дербі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути