пʼятниця, 09 квітня 2010 17:45

Шевченко поставив Михалику синець під оком

Шевченко поставив Михалику синець під оком

До поєдинку з "Арсеналом", який відбудеться в суботу на стадіоні імені Валерія Лобановського, "Динамо" готується у звичному режимі. У п"ятницю вдень футболісти заїхали на базу, а ввечері проведуть передматчеве тренування. У суботу вранці установка, після якої команда виїжджає на гру, початок якої о 15:00.

Неприємний епізод стався на ранковому тренуванні "Динамо" у середу. У боротьбі за м"яч зіткнулися захисник Тарас Михалик і Андрій Шевченко. Нападаючий зачепив Тарасу обличчя, залишивши помітний синець під оком.

- Поки я дійшов з поля до лікарів - вже нічого не бачив, - згадує захисник. - Око повністю "запливло". Вечірнє тренування довелося пропустити. Але, слава Богу, це єдине, чим довелося пожертвувати. До ранку настало помітне поліпшення, зараз я знову добре бачу, тренуюся в загальній групі і разом з усіма готуюся до завтрашньої гри з "Арсеналом", - запевнив Тарас. - Синій слід під оком - єдина згадка про неприємний момент.

По телевізору за столичним "дербі" спостерігатиме Станіслав Богуш. Колись основний воротар "Динамо" продовжує відновлюватися після операції на колінному суглобі.

- Мені залишилося всього тиждень походити на милицях, - з полегшенням каже Стас. - При ходьбі використовую лангету, щоб випадково не зігнути ногу більше, ніж потрібно. На неї ще не можна наступати. А через кілька тижнів відправлюся до Німеччини на подальшу реабілітацію. У клініці доведеться провести мінімум два тижні.

А поки на базі проходжу необхідні процедури, згинаю ногу на 90 градусів, роблю масаж. Про терміни відновлення до консультації з хірургом, який робив мені операцію, говорити рано. Головне, що все заживає як потрібно. Чи набридло відпочивати? Вже на третій день (посміхається).

ФК "Динамо" (Київ)

Зараз ви читаєте новину «Шевченко поставив Михалику синець під оком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути