субота, 10 квітня 2010 13:38

Гравці "Динамо" попросили Кравченка відібрати очки в "Шахтаря"

Гравці "Динамо" попросили Кравченка відібрати очки в "Шахтаря"

Центральним матчем чергового, 24-го туру чемпіонату України поза сумнівом є зустріч у Донецьку, між "Шахтарем" і "Дніпром".

Господарі аж ніяк не можуть почувати себе спокійно, перебуваючи на першій сходинці турнірної таблиці, оскільки "Динамо", яке йде на другому місці, відстає всього на два очки.

Гості ж мають реальні шанси зайняти підсумкове третє місце, при цьому і на осічку у "Дніпра" права немає - на четверте місце, яке зараз займають дніпропетровці і яке дає право виступити в Лізі Європи наступного сезону, активно претендують львівські "Карпати".

Напередодні поєдинку з "Шахтарем" півзахисник "Дніпра" Сергій Кравченко поділився своїм рецептом боротьби з "гірниками", а також зізнався, що його колишні партнери по київському "Динамо" попросили відібрати очки у донеччан.

"Потрібно не дати їм розгулятися, вчепитися в них, як собаки, зіграти жорстко, але в рамках правил. А забити у нас є кому. У "Шахтарі", на мій погляд, Селезньову не дали повністю розкритися. Сподіваюся, він "пригадає" це своїй колишній команді, - цитує Кравченка "Сегодня". - До речі, спілкувалися з екс-партнерами по "Динамо" Ярмоленком і Єрьоменком. "Будь ласка, - кажуть, - відберіть очки у гірників". Напевно (сміється) перед нашою грою з "Динамо" з аналогічним проханням звернуться друзі з "Шахтаря" - П"ятов і Чижов ".

За матеріалами Динамо Киев от Шурика

Зараз ви читаєте новину «Гравці "Динамо" попросили Кравченка відібрати очки в "Шахтаря"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути