пʼятниця, 09 квітня 2010 09:59

"Таврія" і донецький "Металург" привезуть в Харків по п"ять тисяч вболівальників

"Таврія" і донецький "Металург" привезуть в Харків по п"ять тисяч вболівальників

Як вже повідомлялося, фінал Кубка України, в якому зустрінуться сімферопольська "Таврія" і донецький "Металург", пройде в Харкові на стадіоні "Металіст". Матч відбудеться в неділю, 16 травня, час його початку буде названо пізніше. Представники команд-фіналістів прокоментувати рішення ФФУ знову розіграти приз у першій столиці.

"Зізнатися, це була моя ініціатива, - розповів почесний президент "Таврії" Сергій Куніцин. - Порадившись з колегами, ми запропонували в якості місця проведення фінального матчу Харків. Я розмовляв з президентом "Металіста" Олександром Ярославським, який запевнив, що "Металіст" готовий прийняти такий престижний поєдинок.

Звичайно, поле на цьому стадіоні залишає бажати кращого. Але пан Ярославський готовий у терміновому порядку вжити усіх заходів для поліпшення якості газону і навіть, в разі необхідності, перестелити його заново ".

Виконавчий директор сімферопольців Євген Кравченко повідомив, що в першу столицю України планується організований виїзд уболівальників клубу - всі витрати СК "Таврія" візьме на себе. Десант з півострова очікується в розмірі близько 5 000 людей.

Приблизно стільки ж, за словами спортивного директора донецького "Металурга" Вардана Ісраеляна, планує привезти до Харкова у середині травня і другий фіналіст. Усього "Металіст" може вмістити 40126 уболівальників.

Як і кримчани, донеччани висловили побоювання щодо стану поля.

"Ми ні в якому разі не маємо нічого ні проти Харкова, ні проти вболівальників цього міста, але якість газону там дуже погана, що, звичайно ж, не на руку командам, які сповідують технічний футбол, - сказав Вардан Ісраелян .- Ми дуже сподіваємося, що харків"яни виконають свою обіцянку і 16 травня колективи зіграють на газоні, який буде відповідати рівню фіналу Кубка країни ".

За матеріалами Команда, Динамо Киев от Шурика

Зараз ви читаєте новину «"Таврія" і донецький "Металург" привезуть в Харків по п"ять тисяч вболівальників». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути