вівторок, 06 квітня 2010 18:58

Донецький "Металург" не хотів грати фінал Кубка України у Харкові

Донецький "Металург" не хотів грати фінал Кубка України у Харкові

Сьогодні, 6 квітня, в Будинку футболу відбулося жеребкування фінального матчу Датагруп - Кубка України. Поєдинок прийме Харків, де 16 травня трофей розіграють сімферопольська "Таврія" та донецький "Металург".

Згідно з жеребкуванням номінальним господарем стала "Таврія", яка розташується в роздягальні "Металіста", а "Металург" займе гостьову.

Замісник спортивного директора донецької команди Ігор Ходос висловив занепокоєння станом газону стадіону "Металіст" ( 41307 місць).

"Жеребкування почалося з того, що віце-президент ФФУ Володимир Лашкул оголосив Харків місцем проведення фіналу Кубка України. Не думаю, що після рішення виконкому можуть бути прийняті якісь міри чи дії, які можуть змінити ситуацію.

Наша точка зору – це Запоріжжя (12 000 місць) або стадіон у Дніпропетровську (31003 місць) . Якість газону, місткість арен у цих містах більше відповідають сьогоднішнім реаліям. Але після того, як рішення вже прийняте, некоректно щось говорити.

У нас не має причин не вірити гарантіям "Металіста". Будемо сподіватися, що все буде зроблено так, щоб матч пройшов на гарному газоні. 16 травня подивимося.

Чи буду телефонувати у "Металіст" і цікавитися станом поля? Кожен повинен займатися своєю справою. "Металіст" має підготувати газон, щоб команди могли на ньому грати.

Зараз важко сказати про кількість вболівальників від нашого клубу. Все залежало від місця проведення. Тепер ми це з"ясували і будемо думати над цим питанням."

Нагадаємо, донецький "Металург" у півфіналі обіграв "Шахтар" - 2:1. Команда вперше в історії зіграє у фіналі Кубка України.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Донецький "Металург" не хотів грати фінал Кубка України у Харкові». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути