Ексклюзиви
вівторок, 06 квітня 2010 19:39

"Металіст" гарантував аншлаг на фіналі Кубка України

"Металіст" гарантував аншлаг на фіналі Кубка України

Сьогодні, 6 квітня, в Будинку футболу відбулося жеребкування фінального матчу Кубка України. Поєдинок пройде у Харків, де 16 травня трофей розіграють сімферопольська "Таврія" та донецький "Металург".

Після жеребкування віце-президент Федерації футболу України Володимир Лашкул відповів на питання журналістів.

"Ми звикли, що в Україні є дві найкращі команди "Динамо" і "Шахтар", які ведуть боротьбу за титул чемпіона і Кубок. А цього сезону другий трофей країни розіграють "Таврія" і донецький "Металург". Наш футбол розвивається, думаю, це крок уперед.

Крім Харкова на фінал Кубка України претендували Запоріжжя і Дніпропетровськ. Більшістю голосів обрали Харків.

25 травня у Харкові пройде матч збірної України проти Литви. Фінал Кубка стане одним із етапів підготовки до цього матчу.

Дуже важливо, що ФК "Металіст" і дирекція стадіону дали гарантію того, що на стадіоні буде 42 тисячі глядачів і поле буде хорошої якості.

Чекаю від матчу хорошої боротьби. Переможе сильніша команда. Особисто я симпатизую "Таврії". Працював у клубі, коли команда стала першим чемпіоном України. У той час "Таврію" очолював Анатолій Заяєв, його син був президентом клубу. Тоді команда грала в Лізі Чемпіонів."

Нагадаємо, донецький "Металург" вперше в історії зіграє у фіналі Кубка України. У "Таврії" вже є досвід участі у таких матчах. У сезоні 1993/94 кримчани програли трофей "Чорноморцеві" у серії пенальті.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «"Металіст" гарантував аншлаг на фіналі Кубка України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути