четвер, 06 травня 2010 13:48

"Динамо" необхідно працювати, щоб повернути титул" - Суркіс

"Динамо" необхідно працювати, щоб повернути титул" - Суркіс

Президент київського "Динамо" Ігор Суркіс прокоментував поразку від "Шахтаря" (0:1), після якої донецький клуб став чемпіоном України.

"Перш за все, хотів би привітати "Шахтар" із заслуженою перемогою. Вони сьогодні виглядали, напевно, значно мотивованішими, хоча незрозуміло, чому наша команда не намагалася врятувати те, що було втрачено ними самими. Але це футбол, і сьогодні "Шахтар" виявився сильнішим. Нам необхідно працювати, посилюватиметься і в наступному році повернути цей титул.

Чи сподобалося мені якість нашої гри? Після таких ігор складно говорити про якість гри по гарячих слідах. Не все виходило у нас, також не все виходило у "Шахтаря". Це була гра нервів, і успішнішими в ній виявилася донецька команда.

Я сподівався, що команда продемонструє, перш за все, волю до перемоги, характер і буде битися з першої до останньої хвилини. Наскільки вистачило сил, було видно, але наприкінці вже не було ніякої структури гри. Команда намагалася відігратися, адже футбол складається з 90 (плюс п'ять, як сьогодні) хвилин гри. Можна забити на 89-й та 93-й хвилинах, в результаті виграв матч. У першому таймі ми виглядали гідно, і коли б не ця прикра помилка в обороні, то, думаю, чаша терезів коливалася б у той або інший бік до останніх хвилин матчу.

Яким би я назвав цей сезон? Я вважаю, що це перший втягуючий сезон. У наступному ми вже будемо чекати посилення гри і, перш за все, інших результатів", - наводить слова Суркіса офіційний сайт київського "Динамо".

За матеріалами Sports.ru

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" необхідно працювати, щоб повернути титул" - Суркіс». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути