четвер, 06 травня 2010 11:59

"У "Динамо" було не так багато моментів" - Шевченко

"У "Динамо" було не так багато моментів" - Шевченко

Нападаючий київського "Динамо" Андрій Шевченко прокоментував поразку від "Шахтаря" (0:1), після якої донецький клуб став чемпіоном України.

"Перш за все, хотілося б привітати "Шахтар" з перемогою і з виграшем чемпіонства. У нас був шанс, але ми його не використали. Дійсно, гра була дуже важкою, на жаль, у нас було не так багато моментів. Але я думаю, хлопці старалися і боролися до кінця.

Хочеться подякувати вболівальникам, які приїхали до Донецька підтримати команду такою значною групою. Я впевнений в тому, що хлопці постаралися, щоб результат матчу був зовсім іншим, але це футбол, тому привітаємо "Шахтар".

Що стосується пропущеного голу, то я думаю, що там була наша помилка. Після невдалого пасу поперек поля пішла контратака, наслідком чого став гол у наші ворота. Було дуже важливо не пропустити в першому таймі, оскільки відігратися проти цієї команди дуже важко. Вони завжди дуже вдало використовують простір, особливо швидкі гравці передньої лінії.

У нас були деякі моменти, які, на жаль, ми не змогли використати. А, в цілому, окрім бажання боротьби, хорошого футболу ми не показали", - наводить слова Шевченка офіційний сайт київського "Динамо".

За матеріалами Sports.ru

Зараз ви читаєте новину «"У "Динамо" було не так багато моментів" - Шевченко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути