вівторок, 14 травня 2013 10:35

Лозанна залишила "Зеніт" без трьох очок

Лозанна залишила "Зеніт" без трьох очок

Спортивний арбітражний суд у Лозанні (САS) залишив у силі рішення КДК РФС про присудження "Зеніту" поразки в матчі 16-го туру чемпіонату Росії з "Динамо", повідомили "СЭ" колеги з швейцарської медіакорпорації Radio T?l?vision Suisse.

Офіційно цей вердикт має бути оголошений сьогодні або завтра. Таким чином, за два тури до фінішу першості в активі у команди Лучано Спаллетті, що займає друге місце залишиться 58 очок, тоді як у лідируючого ЦСКА - 63.

Нагадаємо, що зустріч, яка проходила 17 листопада минулого року, перервана головним арбітром Олексієм Ніколаєвим на 37-й хвилині за рахунку 1:0 на користь москвичів після того, як під ноги воротареві біло-блакитних Антону Шуніну влучила петарда, кинута з трибуни, де розміщувалися вболівальники з пітерського колективу. Розірвавшись, вона пошкодила голкіперу очі і викликала погіршення слуху.

22 листопада Контрольно-дисциплінарний комітет згідно з пунктом 1 статті 102 Дисциплінарного регламенту і пункту 23 Додатка № 1 зазначеного регламенту зарахував клубу з Північної столиці поразку 0:3. "Зеніт" оскаржив це рішення в Апеляційному комітеті РФС, який, розглянувши справу 29 листопада, не знайшов підстав для пом'якшення санкцій.

Не знайшовши підтримки всередині країни, 28 грудня синьо-біло-блакитні звернулися в САS - слухання відбулися 9 травня, але оголошення підсумків засідання було відкладено на кілька днів.

Зараз ви читаєте новину «Лозанна залишила "Зеніт" без трьох очок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути