пʼятниця, 23 листопада 2012 09:41

"Зеніт" може переїхати в Севастополь - ЗМІ

"Зеніт" може переїхати в Севастополь - ЗМІ
"Зеніт" розглядає варіант з українською прем'єр-лігою ФОТО: ria.ru

Керівництво пітерського "Зеніту" розглядає можливість переїзду команди в Севастополь і виступу у чемпіонаті України. Про це повідомляє портал "Фонтанка.ру" з посиланням на джерело у клубі.

22 листопада відбулося засідання Контрольно-дисциплінарного комітету (КДК) РФС, на якому розглядався матч між "Зенітом" і московським "Динамо". Зустріч, що відбулася 17 листопада в Хімках, була зупинена через петарду, яку кинули з гостьової трибуни і яка потрапила в голкіпера "Динамо" Антона Шуніна.

КДК присудив "Зеніту" технічну поразку, оштрафував на 1 мільйон 100 тисяч рублів, також пітерці два найближчих домашніх матчі в національній першості проведуть без глядачів.

Раніше "Зеніт" погрожував знятися з чемпіонату, якщо до клубу будуть прийняті жорсткі санкції. Після засідання КДК гендиректор чемпіонів Росії Максим Митрофанов нібито заявив, що "Зеніт" передумав зніматися з першості Росії.

Увечері 22 листопада клубна прес-служба повідомила, що Митрофанов таких слів не говорив. Клубне радіо також повідомило, що в "Зеніті" всерйоз розглядають можливість вийти з числа учасників російської прем'єр-ліги.

Також увечері 22 листопада видання "Фонтанка.ру", що вважається наближеним до керівництва "Зеніту", повідомило, що акціонери можуть перевезти команду в іншу країну. В якості кандидатури джерело в клубі назвав Севастополь, який є побратимом Санкт-Петербурга.

Зараз ви читаєте новину «"Зеніт" може переїхати в Севастополь - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути