вівторок, 20 листопада 2012 15:54

У Росії можуть ввести продаж квитків на футбол за паспортами

У Росії можуть ввести продаж квитків на футбол за паспортами
Кинута на поле петарда травмувала Антона Шуніна. Фото: fc-zenit.ru

РФПЛ продовжує боротися з футбольними хуліганами.

Російська футбольна прем'єр-ліга (РФПЛ) ініціює ряд змін у регламенті, які більшою мірою стосуватимуться продажу квитків на матчі, повідомив після закінчення загальних зборів РФПЛ журналістам глава організації Сергій Прядкін.

Рішення скликати збори РФПЛ було прийнято після інциденту на суботньому матчі 16-го туру чемпіонату Росії "Динамо" - "Зеніт", який був припинений через поведінку вболівальників. Одна з викинутих на поле петард, вибухнула біля голкіпера господарів поля Антона Шуніна, завдавши йому травми.

"Ми хочемо уточнити статтю регламенту про продаж квитків на гостьові сектори. Продаж квитків на футбольні матчі РФПЛ тепер буде здійснюватися за паспортами. Ми прийняли це рішення на сьогоднішньому засіданні. Дані рішення будуть направлені на затвердження виконкому Російського футбольного союзу. Уже завтра може відбутися засідання бюро виконкому РФС, яке прийме необхідні поправки до регламенту", - сказав Прядкін журналістам.

Глава прем'єр-ліги додав, що "було вирішено внести поправки в регламент". "Тепер клуб повинен буде надавати інформацію про вболівальників, які їдуть на виїзний матч і клуб-гість повинен буде сам поширювати квитки на гостьові сектори", - пояснив він.

Зараз ви читаєте новину «У Росії можуть ввести продаж квитків на футбол за паспортами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути