субота, 17 листопада 2012 15:42

Арбітр через петарди перервав матч "Динамо" і "Зеніта": воротаря москвичів поранено

Матч між московським "Динамо" і петербурзьким "Зенітом", що проходив у суботу в підмосковних Хімках, був перерваний арбітром на 37-й хвилині.

Як повідомляє Sports.ru, причиною цьому стало використання вболівальниками піротехнічних засобів. Одна із запущених петард влучила в ногу воротарю "Динамо" Антону Шуніну, в результаті чого йому знадобилася допомога лікарів.

Після цього суддя повів команди в підтрибунне приміщення, а потім і зовсім оголосив про скасування матчу. На момент зупинки гри "Динамо" вигравало з рахунком 1:0 - на 27-й хвилині зі штрафного відзначився Володимир Гранат.

Уболівальники "Динамо" і "Зеніта" вважаються одними з найбільш непримиренних в Росії. Стосунки між фанатами клубів загострилися після того, як петербурзький клуб викупив у "Динамо" португальського нападаючого Данні.

До 16 туру чемпіонату Росії з футболу "Зеніт" знаходиться на другому місці в турнірній таблиці, а "Динамо", яке провалило початок сезону, слідує в хвості на десятому місці.

Зараз ви читаєте новину «Арбітр через петарди перервав матч "Динамо" і "Зеніта": воротаря москвичів поранено». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути