четвер, 03 серпня 2017 11:53

Леся Цуренко уникла зустрічі із Шараповою

Леся Цуренко уникла зустрічі із Шараповою
Марія Шарапова знялася з турніру через травму

Росіянка Марія Шарапова через проблеми з лівим передпліччям знялася з турніру в американському Стенфорді. Його призовий фонд перевищує $710 тис.

"На мій превеликий жаль, я змушена знятися з матчу другого кола. До кінця першого поєдинку проти Брейді я відчула біль у лівій руці. Після сканування лікар порекомендував мені не ризикувати, щоб не погіршити травму.

Підтримка уболівальників на моєму першому матчі була для мене особливою, і я була б рада продовжити свій виступ, але зараз повинна прийняти таке рішення як профілактичний захід", - наводить слова Шарапової офіційний сайт WТА.

Шарапова, яка пропустила 2,5 місяця через травму, в Стенфорді в першому раунді перемогла американку Дженніфер Бреді - 6:1, 4:6, 6:0. У наступному колі росіянка мала зіграти з українкою Лесею Цуренко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Цуренко зіграє із Шараповою на престижному турнірі

Марія, відбувши 15-місячну дискваліфікацію за вживання мельдонію, наприкінці квітня повернулася на корт. Виступивши на турнірах у Штутгарті і Мадриді, 30-річна росіянка знялася через травму ноги з матчу другого кола на турнірі в Римі у середині травня.

Зараз ви читаєте новину «Леся Цуренко уникла зустрічі із Шараповою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути