пʼятниця, 18 травня 2018 19:24

Леоненко відверто розповів про слабкі сторони "Динамо" та дав пораду Суркісу

Леоненко відверто розповів про слабкі сторони "Динамо" та дав пораду Суркісу
Леоненко розповів про слабкі місця "Динамо". Фото: Footboom.com

Колишній нападник київського "Динамо", а нині експерт Віктор Леоненко розкритикував трансферну діяльність клубу та вказав на слабкі місця команди.

"Якщо подивитися на те, як Суркіс керує "Динамо", то однозначно йому потрібно продавати клуб. Не бачу від нього серйозного посилення команди. Ось він пообіцяв купити влітку 2-3 гравців, але ми бачимо, кого він накупляв до цього. По суті, кияни посилилися одним Вербичем.

Так як "Динамо" зараз виступає, то Суркісу краще продати клуб

А так, набрав захисників, самі знаєте яких. Говорили, що роблять ставку на молодь, і тут же заявляють, що "Динамо" має серйозно виступити в єврокубках. А як гідно проявити себе з молоддю, якщо вона нестабільна? Так як "Динамо" зараз виступає, то Суркісу краще продати клуб.

Я так розумію, що Ігор Михайлович не збирається посилювати команду. Суркіс постійно робить покупки, а я над ними все життя сміюся. Років 15 уже, щоб всі знали. Коли я коментував трансфери "Динамо", то завжди говорив Ігорю Михайловичу: "Кого ти купив?". Це було, коли ще ми з ним спілкувалися. На що він мені відповів: "Лай наших, а легіонерів не чіпай".

Влітку минулого року купили Кендзьору і Піварича. Ось, що це за посилення, коли треба атакувати? Все одно захист у "Динамо" слабкий, хоч з ним Лужний працює. Проблеми в обороні киян завжди є, особливо, коли товариш Кадар присутній. Його рівень відповідає прізвищу. Думаю, що в "Динамо" багато баласту, а Кадар - найслабша ланка. Його потрібно прибрати з команди.

Хочу торкнутися воротарської теми. Після помилок Бойка, йому нема чого робити в команді Хацкевича. Такі голи не можна пропускати. Хоча головний тренер його постійно підтримує. Якщо турки хочуть за нього три мільйони євро, то навіть не сумніваюся, що він в "Бешикташ" поїде.

Як на мене, то Денис Бойко - центральний захисник. Він любить далеко виходити з воріт і бити по аутам

Як на мене, то Денис Бойко - центральний захисник. Він любить далеко виходити з воріт і бити по аутам. Причому, робить це практично в кожній грі. Потім руку піднімає, вибачається. Ясна річ, що Бойко хоче залишитися в Києві, адже можна з "Динамо" зіграти в Лізі чемпіонів, а, повернувшись в "Бешикташ", Денис знову відправиться у дублюючий склад.

Потрібно дивитися на гру Бущана і Рудька. Чув, що повертається Коваль, але йому краще залишатися в "Депортіво". Він уже там прославився. Мені здається, він став героєм в Іспанії. Максима, швидше за все, відправлять в оренду або продадуть. У "Динамо" йому не довірять місце в воротах. Він зробив багато помилок і наламав дров, особливо в Лізі Європи, де себе потрібно проявляти.

Тут вже не нервозність, він, швидше за все, слабак. Звичайно, легко стояти в чемпіонаті України, коли 1-2 удари суперники наносять за 3-4 матчі. В таких іграх в ворота "Динамо" може стати будь-хто, навіть я у фраку, тому що читаю гру, і знаю, куди будуть бити нападники ", - передає слова Леоненка tribuna.com.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Динамо" заплатить 5 млн євро за Бойка та повернення Віди

Олександр Хацевич розкритикував Дениса Бойка після матчу проти "Шахтаря".

Зараз ви читаєте новину «Леоненко відверто розповів про слабкі сторони "Динамо" та дав пораду Суркісу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути