Ексклюзиви
неділя, 20 серпня 2023 22:16

Легенда боксу Холіфілд оцінив шанси Усика в потенційному поєдинку з Ф'юрі

Легенда боксу Холіфілд оцінив шанси Усика в потенційному поєдинку з Ф'юрі
Евандер Холіфілд поділився своєю думкою про потенційний поєдинок Олександра Усика проти британця Тайсона Ф'юрі. Фото: колаж

Легенда світового боксу і колишній абсолютний чемпіон світу в двох вагових категоріях Евандер Холіфілд поділився своєю думкою про потенційний поєдинок чемпіона світу за версіями WBA, WBO та IBF у суперважкій вазі українця Олександра Усика (20-0, 13 КО) проти британця Тайсона Ф'юрі (33-0-1, 24 КО).

Американський боксер зазначив, що швидкість українця може стати вирішальним фактором у бою з "Циганським королем". Таку думку він висловив у коментарі порталу Boxing Social.

"Чому Ф'юрі не б'ється з Усиком? Тайсон Ф'юрі – хороший боєць, але Усик – він хитрий хлопець. Він хитрий хлопець, він рухається і може завдати удару. Тож вся справа в тому, щоб побачити бій двох людей, щоб дізнатися правду. Великі хлопці не б'ються краще, ніж маленькі, ось і все", – зазначив Холіфілд.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Де дивитися бій Усика з Дюбуа

Він пояснив, що маленькі бійці весь час вмілі, а великі хлопці завжди з силою.

"З Тайсоном Ф'юрі все по-іншому. Він великий хлопець, але він добре боксує, і він показав, що має силу, тому він інший, і він робить цей бій іншим. Але немає нікого швидше Усика. Його буде важко перебити, і це може стати вирішальним фактором", – вважає Холіфілд.

Поєдинок Тайсона Ф'юрі з Олександром Усиком повинен був відбутися ще в квітні цього року, але тоді сторони не змогли узгодити умови контракту і поєдинок був зірваний.

Переможець цього бою міг стати першим абсолютним чемпіоном світу в суперважкій вазі в 21-му столітті.

У підсумку майбутнім опонентом українця став обов'язковий претендент на титул WBA у надважкій вазі Даніель Дюбуа (19-1, 18 КО).

Чемпіонський поєдинок між Олександром Усиком та Даніелем Дюбуа відбудеться 26 серпня у Вроцлаві на Tarczynski Arena.

Зараз ви читаєте новину «Легенда боксу Холіфілд оцінив шанси Усика в потенційному поєдинку з Ф'юрі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути