Ексклюзиви
понеділок, 09 липня 2007 14:06

Купити Кануте можна за 15 мільйонів євро

Іспанська "Севілья" озвучила ціну, за яку готова відпустити одного з лідерів команди Фредеріка Кануте, повідомляє Sky Sports. Гравця хочуть бачити в своєму складі англійські "Портсмут", "Болтон" і "Ньюкасл". "Портсмут" навіть встиг запропонувати 7 млн. євро, але "Севілья" вимагає за 29-річного гравця в два рази більше.

- Якщо хто-небудь бажає придбати Кануте, то відразу говорю, його ціна складає 15 млн. євро і ніяк не менше. Форвард забив 21 гол в минулому чемпіонаті і хоче поліпшити свої фінансові умови. "Севілья" не готова задовольнити його запити по зарплаті, тому ми допускаємо можливість продажу Кануте, - заявив президент "Севільї" Хосе Марія Дель Нідо.

От як прокоментував ситуацію сам Кануте:

- Найближчим часом хочу зустрітися з керівництвом клубу і обговорити подальші перспективи співпраці. Скажу прямо, я хочу отримувати більше грошей. Я всім задоволений в "Севільї", але хочу, щоб мене оцінювали, як інших товаришів по команді. Зараз є пропозиції від інших клубів, і вони серйозний мене зацікавили. Рішення за мною. Якщо виїду з Іспанії, то наступною ціллю в моїй кар"єрі буде Англія, - розповів Кануте.

Кануте має досвід виступу в англійському чемпіонаті. У період з 2003 по 2005 рік малієць грав в "Тоттенхемі".

Зараз ви читаєте новину «Купити Кануте можна за 15 мільйонів євро». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути