понеділок, 31 березня 2008 14:58

Котельник може провести захист свого титулу у Львові

Чемпіон WBA в першій напівсередній вазі Андрій Котельник після перемоги над Гевіном Різом у валійському Кардіфі, як і обіцяв, привіз чемпіонський пояс до рідного Львова

На прес-конференції Андрій повідомив, що має бажання провести захист титулу у столиці Галичини.

"До поєдинку проти Гевіна Різа я готувався шість з половиною місяців, а чекав на нього трішки менше року, – зазначив Андрій Котельник. - Це був другий для мене в кар"єрі бій за звання чемпіона світу. Минулого року 10 березня проводив чемпіонський бій проти француза Сулеймана Мбайє, в якому судді забрали в мене перемогу. Перш за все хочу подякувати Богу і всім тим, хто вірив, що зможу стати чемпіоном. Я домінував протягом усього поєдинку і довів насамперед самому собі, що у Великій Британії можу виграти. Моя мрія здійснилася, я став чемпіоном світу. Але маю ще одну мрію - стати абсолютним чемпіоном. Думаю, цього з Universum Box Promotion досягти буде важко".

За словами львівського чемпіона, йому байдуже, хто буде його наступним суперником. "Я буду битися проти того, кого мені запропонують".

Менеджер Андрія Михайло Пантелеєв зазначив, що поєдинок може відбутися вже у вересні-жовтні цього року. "Цілком можливо, що Андрій проведе свій бій у Львові. Правда, до того часу нам треба зібрати велику суму грошей для його проведення. Бій можна провести у спорткомплексі СКА або у львівському цирку".

Як повідомив чемпіон, наприкінці літа він представить книжку "Victoria Котельник", автором якої є Василь Танкевич. "У цій книзі автор написав про мене не тільки як про спортсмена, а й як про особистість", - повідомив Котельник. На запитання, чим хоче займатися у майбутньому, спортсмен відповів, що не проти створити свою промоутерську компанію, а також спортивний центр для малозабезпечених дітей та дітей-сиріт.

Зараз у його планах відпочинок із сім"єю у Карпатах.


"Високий замок"
Зараз ви читаєте новину «Котельник може провести захист свого титулу у Львові». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути