вівторок, 26 червня 2007 18:15

Клозе став черговим придбанням "Баварії"

Мюнхенська "Баварія" є одним із європейських клубів, який у нинішнє міжсезоння проявляє найбільшу активність на трансферному ринку. Черговим придбанням "Баварії" став нападник бременського "Вердера" та збірної Німеччини Мирослав Клозе, 29 років, повідомляє www.football.ua.

Питання, щодо контракту між "Баваріюєю" і Клозе було вирішено сьогодні, 27 червня, після того, як клуби владнали всі питання.

Сума трансферу не розголошується, але німецька преса пише про десять мільйонів євро, які у разі успішного виступу Мірослава за "Баварію" перетворяться на п"ятнадцять. Якщо б футболіст залишився в команді, то влітку наступного року "Вердер" не отримав за нього жодного центу.

Контракт буде підписаний до 30 червня 2011 року. Церемонія представлення німецького нападаючого пройде завтра відразу після медичного обстеження Клозе.

Вже через три дні один з кращих бомбардирів німецького футболу останніх років почне працювати в новій команді, яка якраз виходить з відпустки.

Імена всіх новачків "Баварії" у нинішнє міжсезоння викликають на повагу: Лука Тоні, Франк Рібері, Зе Роберто, Хосе Соса, Марсель Янсен, Ян Шлаудрафф і Хаміт Алтинтоп.

Зараз ви читаєте новину «Клозе став черговим придбанням "Баварії"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути