субота, 09 липня 2011 19:43

"Карпати" розпочали сезон з поразки "Іллічівцю"

"Карпати" розпочали сезон з поразки "Іллічівцю"

У першому турі української прем'єр-ліги у суботу, 9 липня, маріупольський "Іллічівець" здобув мінімальну перемогу над львівськими "Карпатами".

Після неймовірного порятунку у минулому сезоні "Іллічівець" суттєво оновив склад, правда, за рахунок футболістів, які не потрапляють в основну обойму "Шахтаря". З перших хвилин на поле у складі маріупольської команди з'явилися сім гравців, орендованих у донецького клубу, в тому числі Денис Кожанов, навколо якого розгорається скандал.

Вже у дебюті зустрічі "Іллічівцю" вдалося відкрити рахунок: після дальнього удару Ярошенка і рикошету від Ткачука м'яч влетів у сітку воріт Богатінова. "Карпати" довго намагалися знайти свою гру, але десь з другої половини першого тайму львів'яни заволоділи ініціативою і затиснули азовців в їхньому штрафному. Іспанцеві Лукасу, який постійно тероризував оборонні редути господарів поля, навіть вдалося забити гол, але арбітр його не зарахував через мінімальний офсайд.

У другому таймі "Карпати" продовжили наступ на ворота "Іллічівця". На 51-й хвилині свою команду врятував воротар Ігор Бажан, який парирував дуже складний удар від Голодюка. Через 15 хвилин після пострілу Ігоря Худоб'яка м'яч спочатку потрапив в одну штангу, потім в іншу, після чого викотився в поле. Команда Кононова продовжувала контролювати м'яч, але зробити найголовніше - забити гол - так і не змогла.

Нагадаємо, що новий чемпіонат почався з несподіваної перемоги новачка еліти "Олександрії" над "Ворсклою". Сьогодні також "Кривбас" виграв у "Волині" завдяки ляпу луцького воротаря. Завтра відбудеться суперматч між "Динамо" і "Металістом", а також "Шахтар" мститиме "Оболоні" за поразки в минулому сезоні.

Іллічівець - Карпати 1:0

Гол: Ярошенко, 7

Іллічівець: Бажан, Бутко, Ковальов, Невмивака, Шевчук, Полянський (Яворський, 53), Пуканич (Тищенко, 66), Чайковський, Ярошенко, Кожанов (Федотов, 70), Фомін

Карпати: Богатінов, Петрівський, Мілошевіч, Борха, Ощипко, Ткачук, Голодюк (Годвін, 75), Худоб'як, Кополовець (Гудима, 57), Зеньов (Гурулі, 63), Лукас

Попередження: Мілошевіч, Годвін

Зараз ви читаєте новину «"Карпати" розпочали сезон з поразки "Іллічівцю"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути