субота, 09 липня 2011 10:40

"Ворскла" програла новачку прем'єр-ліги

"Ворскла" програла новачку прем'єр-ліги

У п'ятницю, 8 липня, 21-й за рахунком чемпіонат України з футболу відкривав поєдинок між полтавською "Ворсклою" і новачком елітного дивізіону "Олександрією".

У першому таймі великою територіальною перевагою володіла команда Миколи Павлова, проте по-справжньому гольових моментів було вкрай мало. В основному небезпека виходила від новачка "Ворскли" Кривошеєнко, а також від молодого Романа Безуса. У складі "Олександрії" після стандарту міг відзначитися Гітченко.

Друга половина гри почалася з швидкого голу "Олександрії": колишній футболіст запорізького "Металурга" Арурі прострілив, а Таргамадзе переправив м'яч у ворота з п'яти метрів. Незабаром гості залишилися в меншості: за друге попередження був вилучений Чередниченко, що дозволило "Ворсклі" ґрунтовно осісти на половині поля суперника.

На 76-й хвилині був призначений пенальті у ворота "Олександрії" за гру рукою, але досвідчений Закарлюка не зумів переграти з точки Паньківа. Після цього гра в атаці у команди Павлова остаточно розладналася, і "Олександрія" втримала переможний рахунок.

Нагадаємо, що вже у наступний четвер, 14 липня, "Ворскла" зіграє перший матч у Лізі Європи. Суперником полтавців буде північноірландський "Гленторан".

Українська прем'єр-ліга.

1-й тур

Ворскла - Олександрія 0:1

Гол: Таргамадзе, 50

Ворскла: Величко, Даллку, Курилов, Чеснаков, Селін, Краснопьоров, Маркоскі (Ребенок, 85), Осипенко (Закарлюка, 72), Кривошеєнко, Безус, Янузі (Сачко, 72)

Олександрія: Паньків, Сахневич, Чередниченко, Назаренко, Казанюк (Арурі, 46), Старенький, Гітченко, Зейналов (Єрмак, 66), Довгий, Таргамадзе (Сидоренко, 84), Ксьонз

Попередження: Краснопьоров, Селін, Закарлюка - Чередниченко, Таргамадзе, Сахневич, Гітченко, Паньків

Вилучення: Гітченко, 58

На 77-й хвилині Закарлюка не реалізував пенальті (воротар)

Зараз ви читаєте новину «"Ворскла" програла новачку прем'єр-ліги». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути